Coming soon!!

Build Your Business Academy

DE online academy voor Een IJZERSTERKE fundering voor jouw VA-Business in jouw eigen tempo

Schrijf je nu alvast in voor de wachtlijst en ontvang als eerste alle info en de geweldige early bird actie!

Ben jij die ambiteuze doorzetter die haar droom wil realiseren en haar eigen VA business wil neerzetten?
Wil jij onafhankelijk zijn en wil jij zelf de touwtjes in handen hebben?
Ben jij klaar om je eigen financiele zekerheid en vrijheid te creëren?
Maar weet je niet waar je moet beginnen en breekt het angstzweet je al uit zodra je eraan denkt?
Ben je bang dat je niet voldoende klanten gaat aantrekken of dat je misschien niet goed genoeg gaat zijn?
Ik help jou met de negatieve vibe overboord te gooien en samen een ijzersterke fundering neer te zetten voor jouw VA Business. Vanuit daar heb jij een perfecte basis om jouw ideale klant aan te trekken en de omzet te genereren die jij nodig hebt.

Wil jij starten met jouw eigen VA Business? Wil jij met jouw kennis en expertise jouw ideale klant ondersteunen, maar weet jij niet hoe jij de basis zaken voor jouw onderneming moet neerzetten? Wil jij die stevige fundering zodat alle financiële en juridisch zaken zijn geregeld, jij het perfecte aanbod hebt en jij de juiste tools hebt om jouw business goed in de markt te zetten?

Wil jij niet meer langer aanmodderen met de losse flodders, maar direct starten om jouw onderneming op de juiste manier te starten?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als….

…Jij je droom tot ondernemer gaat realiseren
…Jij kunt werken op jouw voorwaarden
…Jij je eigen planning in eigen handen hebt
…Jij met jouw expertise andere ondernemers gaat helpen met ondernemen
…Jij jouw ideale leven gaat leiden 

 

Om dit te bereiken is een ijzersterke fundering voor jouw eigen business de eerste stap. Als de basis niet goed is geregeld ervaar je op een later moment problemen. Problemen die jou veel tijd, geld en energie gaan kosten.
Voorkom deze problemen en modder niet langer aan!
Kies eerst voor jezelf en je eigen VA business. Daarna kun jij volledig de focus gaan leggen op jouw ideale klant en jouw zakelijke groei.

Wil jij in jouw eigen tempo jouw VA Business gaan neerzetten en stap voor stap groeien naar een succesvol bedrijf?

 

Dan is de Build Your Business Academy precies wat jij nodig hebt.

Deze academy heb ik speciaal voor jou ontwikkeld! Een academy waarin alle facetten voor die ijzersterke fundering van jouw business aan bod komen.

 

Je krijgt een jaar lang toegang tot de online academy, waarin ik in verschillende modules doormiddel van video’s, informatie en documentatie jou begeleid met de start van jouw VA business. Op jouw eigen tempo loop jij de 6 modules door en maak jij de opdrachten. Aan het einde van de academy heb jij een VA business met een steady fundering. Vanaf dat moment kun jij je volledig gaan focussen op jouw klanten en de groei van je bedrijf. 

 

Tijdens jouw toegang tot de Build Your Business Academy geef ik jou mijn 100% commitment, deel ik mijn kennis en ervaringen en kun jij deelnemen aan de Q&A om samen met andere startende VA’s ervaringen te delen en zal ik jouw vragen beantwoorden

De inhoud van het traject bestaat uit 6 modules:

  • Het doen van marktonderzoek;
  • Het regelen van de financiële zaken;
  • Het regelen van de juridische zaken;
  • Het bespreken van jouw dienst;
  • Het gebruik van efficiënte tools;
  • Jouw personal brand, marketing en sales.

Op jouw eigen tempo doorloop jij de Build Your Business Academy, krijg jij bij elke module een opdracht om jouw business stap voor stap te bouwen, heb jij de mogelijkheid om dagelijks vragen te stellen, geef ik jou mijn 100% commitment en mijn onbeperkte feedback.

 

Aan het einde van de Build Your Business Academy heb jij alle modules doorlopen en heb jij een ijzersterke fundering voor jouw VA Business. Jij weet of er vraag is naar jouw aanbod, je hebt de financiële en juridische zaken op orde, met de juiste tools kun jij efficiënt jouw eigen business runnen en heb jij een goede strategie om jouw dienst in de markt te zetten.

Hi! Ik ben Cyrille….

 

Een energiek, betrouwbaar en leergierig persoon. Een luisterend oor en iemand die jou heel graag helpt. Op het juiste moment stel ik verdiepende vragen, hoor ik jouw vraag achter de vraag en haal ik wat het diepst verstopt zit in jou naar boven. Ik hou van aan- en doorpakken en met deze eigenschappen grijp ik dus elke uitdaging aan!

 

Mijn ondernemersreis was ook zo’n uitdaging. Niet zonder slag of stoot, maar het was het allemaal meer dan waard!

twijfel je nog of de academy iets voor jou gaat zijn?

Plan gratis en vrijblijvend je kick-ass match-call in!