LEVEL-UP DAY!

Een BOOST voor jouw VA Business in

een 1 op 1 dag alleen voor jou!

Sta jij als VA stil in je bedrijf?
Stagneert jouw business in groei?
Genereer jij niet voldoende omzet?
En gaat het werk ten koste van jouw vrijheid?
Wil jij groeien met jouw onderneming door meer klanten aan te trekken?
Wil jij meer (passieve) omzet genereren en streef jij naar meer vrijheid zonder inkomstenverlies?
Laat mij jou tijdens de Level-UP day inzichten geven die jij nodig hebt om jezelf als persoon te ontwikkelen en je bedrijf te laten groeien! Samen zetten wij jouw belemmeringen om in doelen en maken wij een strategisch plan van aanpak om jouw VA business naar hoger niveau te tillen.

Hoe tof zou het zijn als jij…

…Meer financiele zekerheid gaat krijgen?
…De rust en de vrijheid gaat voelen waar jij naar op zoek bent?
…Jezelf persoonlijk gaat ontwikkelen en daardoor je business laat groeien?
…De planning gaat maken die precies bij jou past
…Een constante stroom aan inkomsten gaat genereren
…De perfecte balans gaat vinden tussen werk en privé
…Niet meer hoeft te leuren om klanten

 

Tijdens deze Level-UP! day bespreken we jouw huidige aanbod. Wat zijn jouw belemmeringen en wat stagneert er binnen jouw VA Business. Samen zorgen wij ervoor dat jouw diepste problemen op tafel komen. Vervolgens gaan we bespreken wat je verlangens zijn. Wat wil jij graag met jouw dienst en business bereiken? Wat is jouw droom over 1 jaar en hoe zie jij je ideale leven over 5 jaar?
Zowel de belemmeringen als de verlangens gaan wij omzetten in doelen! En middels een strategisch plan van aanpak gaan wij op papier zetten hoe jij je doelen gaat bereiken en welke acties jij moet uitzetten om daar te komen.

Aan het einde van jouw Level-UP! day ga jij naar huis met een duidelijk doel. Een plan wat jou gaat helpen de acties uit te zetten zodat jij je doelen gaat behalen en uiteindelijk het ideale leven gaat krijgen voor jou en je VA Business!

 

Dit traject is voor jou, als jij een VA business runt met een omzet van minder dan 40K op jaarbasis. Je hebt een aantal kleine opdrachten waardoor jij omzet genereert, maar je voelt nu aan, dat dit het moment is om binnen jouw business verdere stappen te gaan zetten. Stappen in zakelijk GROEI en persoonlijk ONTWIKKELING. Stappen waarin jouw dromen worden omgezet in doelen. Samen maken wij een strategisch plan van aanpak om die doelen te realiseren.

 

 

EEN WAARDEVOLLE DAG MET MOOIE INZICHTEN!

Na het inplannen van jouw Level-UP! day ontvang jij van mij een formulier met vragen. De vragen geven mij een beeld over wie je bent, wat je doet, maar vooral wat jij wil. Aan de hand van jouw antwoorden ga ik de Level-UP! day volledig aanpassen op jouw wensen en behoeften, zodat wij de tijd tijdens die dag optimaal gaan benutten.
Een maand na jouw Level-UP! day plan ik nog een AFTER-call van 1 uur met jou in. Tijdens deze call stel jij al jouw vragen aan mij, bespreken we samen de voortgang en hoe het met jou en je VA Business gaat

 

Hi! Ik ben Cyrille….

 

Een energiek, betrouwbaar en leergierig persoon. Een luisterend oor en iemand die jou heel graag helpt. Op het juiste moment stel ik verdiepende vragen, hoor ik jouw vraag achter de vraag en haal ik wat het diepst verstopt zit in jou naar boven. Ik hou van aan- en doorpakken en met deze eigenschappen grijp ik dus elke uitdaging aan!

 

Mijn ondernemersreis was ook zo’n uitdaging. Niet zonder slag of stoot, maar het was het allemaal meer dan waard!

De investering

Voor een level-UP! day waarbij jij en jouw business centraal staan betaal je €497 exclusief btw.

Samen aan de slag?

Plan gratis en vrijblijvend je kick-ass match-call in!