Wie ben ik

Maar wie is nu die ambitieuze en enthousiaste vrouw achter Organized Business?

Mijn naam is Cyrille Peeters en woon met mijn man en onze twee dochters in Heythuysen, Limburg. In mijn vrije tijd geniet ik van gezelligheid met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje. Ik ben energiek, betrouwbaar en leergierig, hou van aan- en doorpakken en met die eigenschappen grijp ik elke uitdaging aan!

Als jongvolwassene heb ik verschillende bijbaantjes gehad in de horeca.
Na mijn opleiding in het toerisme, ben ik werkzaam geweest in de zakelijke sector van de reisbranche. Hierbij verzorgde ik de gehele reis naar de wens van de klant. Het regelen van vluchten, hotels, taxi’s en meetings behoorde tot mijn dagelijkse taken.
Een aantal jaren later begon mijn interesse in de vastgoedbranche te kriebelen. Hier begon mijn uitdaging bij een woningcorporatie. Binnen deze sector heb ik verschillende functies gehad. Denk hierbij aan verhuurmakelaar van sociale – en geliberaliseerde huur, verhuur van commerciële panden, nieuwbouwprojecten en het huisvesten van bijzondere doelgroepen. Samen met de klant heb ik de reis van woningzoekende naar huurder doorlopen.

Maar nu is de tijd aangebroken, om mijn droom vorm te geven en te verwezenlijken, want er is niets belangrijker dan te kunnen doen wat je leuk vindt! Uiteindelijk is mijn motto voor iedereen van toepassing….

“If you love what you are doing, you will be successful!”

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?
Klik snel verder naar diensten.